Servicii SEO

Oferim servicii SEO profesionale de peste 8 ani pentru optimizare Google. De la an la an Google isi modifica algoritmul, iar noi suntem la zi cu toate cerintele pentru a garanta o optimizare cu rezultate in prima pagina. Aceste servicii SEO au ca scop atingerea unui numar maxim de potentiali clienti generati prin pozitionari in prima pagina Google pentru anumite expresii cheie.

In pachetul de servicii SEO sunt incluse dezvoltarea de continut in procesul de optimizare interna si optimizarea externa bazata pe link building. Pachetele de servicii SEO sunt impartite in mai multe etape, astfel incat procesul de optimizare sa fie realizat intr-un mod naturat, fara sa existe riscuri. Oferta de servicii SEO este facuta in functie de domeniul de activitate al site-lui si de concurenta de expresii cheie, nu exista un pachet de servicii SEO care se aplica la orice site.

Un rol foarte important in procesul de optimizare Google il reprezinta serverul de hosting, acesta trebuie sa fie gazduit pe un server din Romania si sa fie cat mai rapid. De preferat este ca site-ul firmei dumneavoastra sa fie hostat pe un IP dedicat, lucru necesar pentru un proiect online de succes.

In urma inceperii campaniei de optimizare Google, clientul poate urmari evolutia periodica a expresiilor cheie pana cand acestea ajung in prima pagina Google. Oferta noastra de servicii SEO nu se opreste doar la top 10 Google, un expert SEO va lucra lunar la site-ul dumneavoastra pentru a ajunge in top 3 Google pentru expresii cheie.

Daca doriti sa solicitati o oferta de servicii SEO profesionale, va stam la dispozitie pe pagina noastra de contact!